Gårdens beliggenhed

Direkte på den naturskønne Lagune sti, med kun 50 m til skoven og 200 m  til egen badestrand midt i en vidunderlig vinmark og æbleplantage,  kan man ikke finde en mere optimal beliggenhed.

Fra gården man man se og  høre Smålandshavets brusen. Vilde dyr som harer, fasaner og rådyr færdes omkring en. Her  kan man virkelig opleve den dejlige danske natur, der ovenikøbet byder på en ØKOLOGISK vingård, der har fået udmærkelsescertifikat hos Tripadvisor.

Her er stille og buldrende mørkt, ingen forstyrrende bylarm og ingen forstyrrende gade belysning, for enden af blind vej. Ingen irriterende trafik! Oplev en aftenstund ved solnedgang med en tur i en vidunderlig vinmark.

Værelserne er ny renoverede og beliggende i en selvstændig tilbygning på gården med egen indgang.

Der findes eget  spise køkken og eget bad med dertilhørende sauna,  der er fælles med de 2 værelser. Der er adgang til overdækket terasse hvor man kan sidde og nyde kaffen eller et glas af gårdens anmelderroste rødvin.

Derudover  adgang til opvarmet indendørs swimming pool med motions udstyr. Gården byder ydermere på opvarmet spa bad med massage dyser, tennisbane, indendørs bordtennis og bordfodbold.

Det er endvidere muligt at låne cykler til at køre tur til områdets pragtfulde natur, eller indtil byens centrum, der byder på cafe hygge og isbarer, fiskebarer og restauranter langs en af Danmarks flotteste strande.

Det er desuden muligt at bestille vingårds besøg med smagsoplevelser under opholdet, men skal bestilles i god tid,  da der er rift om vingården.Læs herom på hjemmesiden.

Book overnatning gennem AIRBNB via nedenstående links. 

Book hele gæstehuset her

Tryk på knappen for at komme til booking siden

Book værelse 1 her

Tryk på knappen for at komme til booking siden

Book værelse 2 her

Tryk på knappen for at komme til booking siden
TOP